Despre noi
cu ce ne ocupăm?
Toni-Land este deschis în orice sezon și oferă o paletă variată de servicii. Alături de noi ai parte de echitație atât pentru începători cât și pentru avansați. Ai acces la cursuri teoretice de îngrijire și cunoaștere a calului, cursuri de inițiere și perfecționare în practicarea călăriei, plimbări călare, antrenamente de sărituri obstacole pentru cai și călăreți avansați, un program special pentru grupuri de copii. Totodată ai acces la o pensiune completă pentru cai, consiliere ecvestră în vederea achiziționării sau îngrijirii unui cal, ședințe foto și nu în ultimul rând tabere de zi pentru copii pe perioada vacanțelor.
Cum a început?
Toni-Land a luat naștere datorită unei pasiuni profunde și a unei iubiri de nestăvilit pentru cai. Este un loc gândit și destinat pentru toți iubitorii de cai.
Pasiune?
Centrul de echitație Toni-Land a fost proiectat ca un loc de relaxare pentru cei pasionați de cai și echitație și nu numai. Aici poți interacționa cu aceste elegante animale, să te plimbi călare pe câmp sau prin pădure, chiar să înveți călăria sau doar să privești grația acestor animale.
307774695_790375992368869_3321632353111193866_n
Bine ați venit la Toniland, cel mai apreciat centru de echitație din Transilvania, care vă oferă o experiență unică în lumea calăriei și aventurilor în natură! Situat în pitoreasca Comuna Cuzdrioara, la numărul 89, suntem mândri să vă oferim o varietate de activități pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

Dacă sunteți pasionați de călărie sau doriți să vă bucurați de o plimbare relaxantă cu trăsura în mijlocul naturii, Toniland este locul potrivit pentru dvs. Avem o gamă largă de opțiuni de divertisment, inclusiv plimbări cu trăsura în natura, plimbări călare, și ședințe de călărie pentru începători.

Pentru iubitorii de echitație, suntem mândri să oferim un centru de echitație complet echipat, cu cele mai bune facilități pentru călărie din zonă. Aici puteți experimenta sarituri peste obstacole, concursuri de echitație, și concursuri cu calul, toate desfășurate în maneje interior acoperite sau în manejul exterior cu tribuna pentru spectatori. Organizăm și evenimente sportive cu cai pentru a vă satisface pasiunea pentru călărie.

Toniland este, de asemenea, un loc minunat pentru petreceri de ziua de naștere pentru copii. Cu o gamă variată de activități în natură, zilele de nastere pentru copii la Toniland sunt evenimente de neuitat pentru cei mici. Avem și o zonă specială pentru distracție cu topogan gonflabil, tiroliană, și multe alte surprize pline de distracție.

Pentru cei mici, ne mândrim cu peste 30 de cai de competiție sportivă și multe alte animale distractive pentru copii. Pentru a face evenimentele noastre și mai speciale, oferim show-uri cu magicieni și alți artiști la cerere.

Dacă sunteți în căutarea unui loc minunat pentru tabere pentru copii cu cazare, mâncare și o multime de activitati in natura cu animale, Toniland este alegerea perfectă. Detinem pensiune pentru cai și boxe pentru cazarea cailor.

Nu uitați să verificați și oferta noastră de cai de vânzare, pentru că suntem pasionați de a face posibilă îndeplinirea viselor de călărie pentru toată lumea.

Toniland - mai mult decât un centru de echitație, suntem o comunitate dedicată călăriei și aventurii în natură. Vă așteptăm cu brațele deschise să ne vizitați și să vă bucurați de toate frumusețile pe care le oferim într-un mediu natural și relaxant.

Vă mulțumim că ați ales Toniland - locul ideal pentru calărie, plimbări cu trăsura, și distracție în mijlocul naturii!