Servicii

Serviciile clubului de echitație Toniland

Vă așteptăm la ToniLand pentru a descoperi toate aceste servicii și multe altele, într-un mediu prietenos și profesionist, dedicat iubitorilor de cai și natură.

Centrul de Echitație ToniLand Cluj îi așteaptă pe toți iubitorii de cai și călărie, fie ei amatori sau profesioniști, oferind o gamă variată de servicii la standarde internaționale.

Lecții de Echitație

Indiferent dacă sunteți începători sau avansați, la ToniLand veți găsi lecții de echitație adaptate nivelului dvs. Experții noștri antrenori vă vor ghida cu profesionalism și răbdare, asigurându-se că învățați și progresați într-un mediu sigur și plăcut.

Plimbări Călare

Bucurați-vă de frumusețea naturii prin plimbări călare pe traseele noastre pitorești. Oferim opțiuni pentru toate nivelurile de experiență, inclusiv plimbări până la pădure și prin pădure, cu sau fără însoțitor.

Antrenamente de Sărituri Peste Obstacole

Pentru călăreții avansați, oferim antrenamente de sărituri peste obstacole. Acestea sunt desfășurate în maneje special amenajate, atât în interior, cât și în exterior, sub supravegherea atentă a antrenorilor noștri calificați.

Programe pentru Copii

ToniLand organizează programe speciale pentru grupuri de copii, inclusiv lecții de echitație, plimbări călare, plimbări cu trăsura, activități de joacă și tiroliană. Aceste programe sunt concepute pentru a oferi copiilor o experiență educativă și distractivă în același timp.

Tabere de Zi și de Vară

Descoperiți aventura la taberele noastre de zi și de vară! Taberele de zi sunt disponibile pentru grupuri și individual, oferind activități de dimineața până seara, inclusiv masă. Taberele de vară se desfășoară pe o perioadă de 5 zile, cu cazare inclusă și o varietate de activități zilnice.

Pensiune pentru Cai

Oferim servicii complete de pensiune pentru cai, asigurând boxe echipate cu toate necesitățile pentru întreținerea și confortul cailor. Caii sunt hrăniți de patru ori pe zi și beneficiază de antrenamente regulate.

Consiliere Ecvestră

Vă oferim consiliere în achiziționarea și îngrijirea cailor. Experții noștri vă vor ghida pas cu pas, asigurându-vă că faceți alegeri informate și potrivite nevoilor dvs.

Ședințe Foto și Video

Profitați de frumusețea și grația cailor noștri pentru ședințe foto și video profesionale. Acestea sunt perfecte pentru capturarea unor momente de neuitat în cadrul centrului nostru.

Organizare Evenimente

La ToniLand organizăm zile de naștere, onomastice și alte evenimente speciale. Oferim activități variate și divertisment pentru a asigura o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Centru de echitatie toniland

ToniLand este situat în inima Transilvaniei, în comuna Cuzdrioara, la doar zece minute distanță de orașul Dej, județul Cluj

mai mult decat Servicii

La ToniLand, ne considerăm mai mult decât un simplu centru de echitație. Suntem o comunitate de oameni pasionați de călărie și natură, care împărtășesc aceeași dragoste pentru cai și aventură.

ORGANIZĂRI DE CONCURSURI

La ToniLand organizăm diverse tipuri de concursuri pentru a satisface toate gusturile. Concursuri de sărituri peste obstacole și dresaj. Concursuri „de casă” Concursuri-eveniment monden Concursuri oficiale naționale și cu participare internațională.

Cazare

Recent construite în 2024, cele cinci căsuțe „Casa Piticilor” oferă cazare confortabilă și primitoare. Acestea sunt ideale pentru grupuri de copii care participă la tabere sau pentru familii și adulți care doresc să se bucure de câteva zile de relaxare la noi.

Cafe-Bar și Terasă

La ToniLand, vă invităm să vă relaxați și să vă bucurați de momente plăcute la cafe-barul nostru și pe terasa noastră, unde puteți savura băuturi răcoritoare și gustări delicioase într-un mediu prietenos și relaxant.

Planifică un eveniment

Discutăm cu clientul pentru a înțelege tipul de eveniment dorit (zi de naștere, concurs de călărie, tabără de zi, eveniment corporate etc.).Stabilim data și ora evenimentului, precum și numărul estimativ de participanți. Ne asigurăm că toate cerințele clientului au fost îndeplinite și că toți participanții au avut o experiență plăcută.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
×