Taberele la ToniLand

La ToniLand, organizăm tabere de vară și tabere de zi care oferă copiilor experiențe de neuitat în mijlocul naturii. Fie că este vorba de o singură zi de aventură sau de o săptămână plină de activități, fiecare copil va avea parte de distracție și învățare într-un mediu sigur și prietenos.

Tabere de Vară

 Vino să descoperi tabăra noastră plină de activități captivante, inclusiv toboganul gonflabil, unde cei mici se pot bucura de senzații tari și amuzante!

Echitația responsabilă este la ordinea zilei în ToniLand, unde ne distrăm și învățăm împreună!

Cazarea este asigurată în confortabilele Căsuțe ale Piticilor, fiecare cu pat individual și baie privată. Capacitatea maximă a taberei este de 20 de locuri pe serie, asigurând o atenție personalizată fiecărui copil. Oferta noastră include pensiune completă pentru toți participanții. Tabăra începe luni la ora 08:00 și se încheie vineri la ora 17:00. Prețul taberei este de 1.500 de lei de persoană și include toate activitățile și facilitățile oferite.

Oferă-i copilului tău o aventură nouă și plină de distracție!

Taberele de vară la ToniLand sunt programate pe o perioadă de 5 zile, cu cazare și mese complete. În fiecare zi, copiii participă la activități variate care includ:

Lecții de echitație și plimbări călare
Ateliere creative
Jocuri și activități în aer liber
Excursii și activități educative

Tabere de Zi

Taberele de zi sunt perfecte pentru grupuri sau pentru copii individuali care doresc să petreacă o zi plină de activități la ToniLand. Aceste tabere nu oferă cazare, dar includ mese și activități de dimineața până seara. Programul zilnic include:

  • Lecții de echitație și plimbări călare
  • Jocuri și activități recreative
  • Ateliere de creație și educație despre îngrijirea cailor

Taberele de zi sunt ideale pentru părinții care doresc să le ofere copiilor o zi plină de aventură și învățare, într-un mediu sigur și supravegheat.

Experiențe Unice la ToniLand

Ambele tipuri de tabere sunt organizate în cel mai modern centru de echitație din Transilvania, asigurându-ne că fiecare copil are parte de cele mai bune condiții și de o experiență de neuitat. La ToniLand, ne dedicăm pentru a oferi programe educative și distractive care să dezvolte pasiunea copiilor pentru echitație și natură.

Cum să Participați?

Pentru a vă înscrie copilul într-una din taberele noastre, sunați-ne la telefon: 0766 253 511. Ne găsiți la adresa: Str. Viilor 89 D, Loc. Cuzdrioara, jud. Cluj. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim o vară plină de aventură și învățare la ToniLand!

×