Working Equitation la ToniLand

Introducere

La ToniLand, suntem mândri să promovăm și să susținem disciplina de Working Equitation, oferind oportunități pentru călăreți de toate vârstele să se bucure și să exceleze în această activitate captivantă. Working Equitation combină abilități tradiționale de echitație cu provocări moderne, făcându-l o disciplină versatilă și dinamică.

Despre Working Equitation

Working Equitation este o disciplină ecvestră ce îmbină elemente de dresaj, manevrabilitate, viteză și lucru cu vite. Aceasta reflectă abilitățile necesare pentru lucrul efectiv cu caii în mediile agricole și de fermă. Probele principale sunt:

  • Dresaj: Executarea precisă a mișcărilor într-o arenă.
  • Manevrabilitate: Parcursul cu obstacole care simulează situații reale de muncă.
  • Viteză: Traseu similar cu cel de manevrabilitate, dar într-un timp cât mai scurt.
  • Lucru cu Vite: Dirijarea și manevrarea vitelor într-un mod controlat.

Evenimente la ToniLand

La ToniLand, am organizat cu succes două ediții ale evenimentului de Working Equitation, la care au participat mai multe centre de echitație din toată România. Aceste evenimente au fost o ocazie excelentă pentru călăreți de toate vârstele să-și demonstreze abilitățile și să concureze într-un mediu prietenos și susținător.

Participare și Premii

Evenimentele noastre de Working Equitation au inclus copii și tineri, clasificați în diferite categorii de vârstă și niveluri de experiență. După competiție, am organizat ceremonii de premiere pentru a recunoaște și celebra eforturile și performanțele remarcabile ale participanților.

Galeria Foto și Video

Vă invităm să vizualizați galeria noastră foto și video de la evenimentele anterioare de Working Equitation. Imaginile surprind momentele de emoție și măiestrie ale participanților, oferind o privire asupra pasiunii și dedicării cu care se practică această disciplină la ToniLand.

Înscriere și Participare

Dacă doriți să participați la viitoarele noastre evenimente de Working Equitation, vă rugăm să ne contactați pentru detalii despre înscriere și program. ToniLand este dedicat să ofere cea mai bună experiență pentru toți iubitorii de echitație, fie că sunt amatori sau profesioniști.

Contact

Pentru mai multe informații despre Working Equitation la ToniLand, vă rugăm să ne contactați

Vă așteptăm cu drag să descoperiți și să vă bucurați de Working Equitation la ToniLand, unde pasiunea pentru cai și echitație se întâlnește cu excelența și profesionalismul.

Share your love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

×